2% parama

Padirbtuvės suteikia patalpą ir įrankius, kuriais galima naudotis, norint kažką sukurti ar įgyvendinti kokią nors savo idėją.

Kodėl tai naudinga ir tau?

Nes kai turėsi idėja – galėsi prisijungti prie Padirbtuvių, ir naudotis visa čia esančia įrankių baze. Tau nereikės pirkti savo nuosavos įrangos, ar nuomotis garažo – visa tai, kartu su šaunia bendruomene, galėsi rasti Padirbtuvėse.

Kas gali naudotis Padirbtuvėmis?

Bet kas nuo 18 iki 118 metų. Turi idėjų? Prisijunk! Kad tai padaryti, reikėtų susimokėti narystės mokestį, kuris mums padeda išlaikyti patalpas. Tačiau jeigu turi finansinių sunkumų, parašyk mums ir apie tai. Mylime žmones su idėjomis, tad ką nors sugalvosime.

Kam mums reikalinga parama?

Mes esame ne pelno siekianti organizacija, veikianti savanorišku principu. T.y. nė vienas iš organizaciją kuruojančių, organizuojančių ir išlaikančių žmonių negauna atlygio.

Narystės mokestis padeda išlaikyti patalpas, o štai naujų įrankių pirkimas vykdomas iš papildomai gaunamų įplaukų – dažniausiai tai būna parama. Būtent dėl to mes ir vėl prašome remti mus 2% . Svajojame ir toliau plėsti įrankių bazę, kad įrankiai neribotų fantazijos.

Ką nuveikėme per 2016 metus?

Iš gautos paramos papildėme įrankių sąrašą šiais daiktais:

Suvirinimo aparatas Shermann MIG
Metalo pjovimo aparatas
Freza su antgalių rinkiniu
Šlifavimo staklytės

Pilną įrangos sąrašą gali rasti čia: http://padirbtuves.lt/iranga/

Instrukcija, kaip elektroniniu būdu paskirti paramą

VšĮ „Padirbtuvės“ identifikacinis numeris 303805353

AČIŪ!