Naujas pusmetis

RAM_1234Nuo rudens, rugsėjo pirmos, prasideda naujas Padirbtuvių pusmetis. Taigi, vėl kviečiame visus, norinčius prie mūsų prisijungti. Per du su puse metų Padirbtuvės užaugo, ir šiuo metu 100 kvadratinių metrų plote yra dar daugiau įrankių ir erdvės idėjų realizavimui. Nuolat augantį mūsų įrangos arsenalą rasite čia, o apie patalpas pasiskaityti galite čia. Arba tiesiog kokią dieną užsukite į svečius.

Kaip ir visada visi pusmečio dalyviai dalinsis dirbtuvių išlaikymo išlaidas ir už tai gaus raktą, su kuriuo pusę metų bet kuriuo paros metu galės patekti į dirbtuves ir laisvai jomis naudotis.

Artėjančio pusmečio padirbtuvių biudžetą sudaro :
– patalpų nuoma – 200 €/mėn;
– elektra ir komunaliniai mokesčiai – 50€/mėn;
– buhalterės atlyginimas – 20€/mėn;

Bendrai mėnesiui 270 €,
Viso 1620 € pusei metų.

Gera žinia yra tai, kad šiuo metu jau yra 20 žmonių, kurie jungiasi artėjančiam pusmečiui. Taigi, narystė nekainuos daugiau nei 81 € (arba iki 13,5 € per mėnesį). Bet kam sustoti ties 20. Kuo daugiau mūsų susirinks, tuo mažiau kiekvienam reikės mokėti ir tuo daugiau bendraminčių susirinks į Padirbtuvių erdvę. Kartu dirbti smagiau. Ir turbūt tai yra tikrasis Padirbtuvių tikslas – suburti smalsius, pa-bandyti norinčius žmones į vieną vietą. Prisijunk.

Norint prisijungti tereikia parašyti mums laiška į labas@padirbtuves.lt ir pareikšti norą. Tuomet, kai jau žinosim galutinį skaičių žmoniu, visus informuosime apie tikslų pusmečio mokestį.